Hoppa till sidans innehåll

GDPR

27 MAJ 2018 14:28
En ny EU lag börjar gälla i hela Europa från 25 maj. Här kan ni läsa mer om vad Kista Badminton Klubb gjort
  • Skapad: 27 MAJ 2018 14:28

Kista BMKs Dataskyddspolicy

Reviderad: 2018-05-22

Introduktion

Vår dataskyddspolicy beskriver vad vi samlar in för personuppgifter, för vilka ändamål samt hur vi behandlar dem och arbetar med dataskydd generellt.

Insamling och behandling av information

I Kista BMK är grunden för all vår datainsamling och behandling att kunna upprätthålla vår tränings- och tävlingsverksamhet och kommunicera med våra kunder och medlemmar.

Information från tredjeparter

Vi kan få information från personer som agerar för din räkning, till exempel om din förening anmäler dig till en tävling, och vi kan få informationen från tredjeparter som vi har relation med, t.ex. rankinglistor via nationella badmintonförbund. Denna information har normalt sitt ursprung i allmänt tillgängliga källor och behandlas endast för det syfte för vilket de införskaffades.

Vad gör vi med informationen vi samlar in?

Generellt använder vi information endast för att kunna anmäla dig till föreningsrelaterade aktiviteter, fakturera avgifter och kommunicera med dig i syfte att fullfölja våra åtaganden och att ge dig bästa möjliga information och upplevelse när du medverkar i vår föreningsverksamhet. Vi sparar information under den tid vi har ett åtagande gentemot dig samt i enlighet med annan tillämplig lagstiftning som t.ex. bokföringslagen. Vi säkerställer att tillgång till informationen begränsas till behöriga.

 

Delning av information

Vi delar din information med tredjeparter i samband med att vi anmäler till dig till tävlingar, träningsläger och för att kunna fullfölja våra åtagande gentemot till exempel olika idrottsförbund och bidragsgivande organisationer. I övrigt delar vi inte din information utan ditt specifika samtycke.

Vi kan använda dina kontaktuppgifter för att skicka information om nya tjänster, erbjudanden eller berätta om nyheter i det fall vi tror att det kan vara av intresse för dig. Där lagen tillåter kan vi dela information bland enheter inom koncernen.

I de fall vi lagrar affärsinformation eller kontaktuppgifter i en molntjänst eller dylik webbapplikation säkerställer vi att parten uppfyller kraven i dataskyddsförordningen och tillämpar adekvata skyddsnivåer.

Rätt till insyn, rättelse, radering och ändamålsbegränsning

Du har alltid rätt att kontakta oss för att få tillgång till de uppgifter vi har om dig, få uppgifterna rättade, raderade eller kräva att vår behandling av dina uppgifter begränsas.

Ändringar i dataskyddspolicyn

Vi kommer att revidera vår policy vid behov och publicera ändringarna på vår hemsida. Vi kommer inte att göra omfattande förändringar vad avser säkerhet, ändamål med behandling eller delning av information utan att först meddela dig.

Kontakt vid frågor och klagomål

Du kan kontakta personuppgiftsansvarig på Kista BMK för alla dina frågor kring dataskydd via mail till kansli@kistabmk.se eller via vanlig post till Kista BMK, Att: Personuppgiftsansvarig, C/o Kista Racket Center AB, Danmarksgatan 46 164 40 Kista.

Du har rätt att inge klagomål till Datainspektionen som är tillsynsmyndighet. Detta gör du enklast genom kontakt via www.datainspektionen.se. Se gärna denna länk för tips om hur du skriver ett klagomål samt hur Datainspektionen behandlar ditt ärende: https://www.datainspektionen.se/om-oss/arbetssatt/klagomal/.

Skribent: Peter Sengkey
Epost: Adressen Gömd

.

Postadress:
Kista BMK - Badminton
Kista Racket Center, Danmarksgatan 46
16440 Kista

Kontakt:
Tel: 087507560
E-post: This is a mailto link

Se all info

.