SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kista Badmintonklubb
Badminton
Anmälan till tävling + info

Här på vår nya anmälningslänk skall alla Kista BMK:s medlemmar anmäla sig till alla olika tävlingar.
Kista BMK gör sedan anmälan till tävlingsarrangören/Badminton Sweden.

 

Alla nationella tävlingar i Stockholmsområdet och de större tävlingar i landet skall finnas med som direktval på anmälningsformuläret.

Till andra nationella och internationella tävlingar som inte finns som direktval måste ni ange tävlingens namn i rutan för "annan tävling"

Viktigt att ni kryssar vilken klass/ålder och kategori samt anger  nivå på tävlingen och partners i dubbel/mixed.

 

 - Till alla nationella tävlingar skall anmälan vara inne SENAST LÖRDAG KVÄLL veckan innan den vecka som anmälningstiden till tävlingen går ut för att vi skall hinna registrera den (Anmälningstiden till en tävling går normalt ut ca 2 veckor innan tävlingen spelas, vilket betyder att ni måste göra anmälan ca 3 veckor innan dess)

 - Till alla internationella tävlingar skall anmälan vara inne SENAST 21 DAGAR innan anmälningstiden går ut för att vi skall hinna skicka anmälan till Badminton Sweden som kräver in den senast 10 dagar innan sista anmälningsdag.

 

Anmälningslänk till tävlingar

 

Hemsidor för tävlingar

Via badmintonsweden.tournamentsoftware.com hittar ni tider, lottningar och resultat till ALLA svenska tävlingar.

 

Via Badmintonförbundets tävlingskalender ser ni hela säsongens kommande tävlingar.

 

Vad gör jag om jag blir sjuk eller måste lämna WO i anmäld tävling?

WO-anmälan görs av spelarna/föräldrarna själva direkt till arrangören som hittas via tävlingens tävlingssida på badmintonsweden. Hitta den tävling du är anmäld till och under fliken organsation hittar ni information till arrangörens e-mail eller telefonnummer. 

Om spelarna spelar dubbel måste dubbelpartners meddelas. Ej anmäld WO kan bli debiterad dubbel startavgift av arrangören. Om ens dubbelpartner lämnar WO får man hoppa in med vem som helst (oavsett om den är anmäld eller inte förut) om det meddelas arrangören före första matchstarten i den kategori det avser.

 
Våra sponsorer